X

Tres pacients que havien rebut l’alta tornen a ingressar per la Covid-19

Un dels casos s'ha registrat a Menorca i els altres dos a Eivissa. Tots són usuaris de residències de gent gran

19/05/2020

Tres pacients que havien rebut l’alta tornen a ingressar per la Covid-19

Una infermera atén un pacient amb coronavirus a Dinamarca. /EFE.

Tres pacients que havien rebut l’alta han tornat a ingressar a l’hospital per la COVID-19 amb simptomatologia lleu. Un dels casos s’ha registrat a Menorca i els altres dos a Eivissa. Tots són usuaris de residències per a gent gran. El darrer, una usuària d’una residència d’Eivissa, va ingressar per segona vegada ahir, i el primer cas, una altra usuària de 87 anys, va rebre la segona alta hospitalària ahir mateix, segons ha confirmat l’Àrea de Salut d’Eivissa.

“En cap cas es tracta d’una reinfecció. Les PCR mesuren la càrrega viral, però a vegades és tan insignificant que no es detecta. Aquest nivell, a efectes de valor, no es considera una càrrega viral. No és un error del test, simplement la càrrega viral detectada és inferior a les ràtios que mesuren la infecció”, explica l’Àrea de Salut.

“Les proves PRC no són com un test d’embaràs. No és blanc i negre. Cal tenir en compte que, entorn dels 80 anys, una baixada de les defenses pot fer augmentar la càrrega viral. Pot ser per moltes raons, més si tenen patologies prèvies”, afegeixen.

19/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris