X

Mascaretes: quina triar i com l’hem d’emprar

Rentar-se les mans abans i després de manipular-la, no posar-se-la al coll, tapar completament el nas i la boca i que quedi ben ajustada a la cara són els principals consell per emprar-la amb seguretat

19/05/2020

Mascaretes: quina triar i com l’hem d’emprar

Tan important com dur la mascareta és quina triam i com la utilitzam. Pel conjunt de la població sana serà obligatori dur la higiènica, que és la que en aquests moments es reparteix al transport públic. És un complement més a les mesures de distanciament i higiene recomanades pel Govern. La mascareta quirúrgica, la més sol·licitada, es recomana a aquells que s’han contagiat, en tenguin o no símptomes. Aquesta no ens protegeix a nosaltres, però sí que evita que contagiem a qui ens envolta.

Finalment, les considerades equip de protecció individual són per a aquells que estan en contacte directe amb el virus i els grups més vulnerables, sempre amb prescripció mèdica.

Rentar-se les mans abans i després de manipular-la, no posar-se-la al coll, tapar completament el nas i la boca i que quedi ben ajustada a la cara són els principals consell per emprar-la amb seguretat.

19/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris