X

El Govern central considera que seria irresponsable reobrir ports i aeroports abans de juliol

Grècia anuncia l'inici de la temporada d'estiu el pròxim 15 de juny

21/05/2020

El Govern central considera que seria irresponsable reobrir ports i aeroports abans de juliol

El Govern central considera que seria irresponsable reobrir ports i aeroports abans de juliol per accelerar la reactivació del turisme.

La ministra per a la Transició Ecològica, Teresa Ribera,  ha afirmat que  l’obertura “vindrà acompasada amb la resta del procés de desescalada” i que l’objectiu és pensar en destinacions segures de cara al mes de juliol.

Ribera ha posat les Balears com a exemple de destinació segura. Declara que “les dades que es donen ens donen seguretat ara, que no hi ha mobilitat entre províncies ni arriben persones d’altres països” però creu que la recuperació turística no pot començar de manera precipitada.

Mentrestant, el primer ministre de Grècia ha anunciat l’inici de la temporada d’estiu el pròxim 15 de juny. A partir d’aquest dia, els hotels podran obrir i dia primer de juliol començaran els vols internacionals directes cap a les destinacions turístiques.

Les primeres connexions seran amb països amb una major contenció de la pandèmia, com els Balcans, i països del nord d’Europa, entre els quals Alemanya. No s’imposarà una quarantena als viatgers, encara que podran ser sotmesos a tests aleatoris o a controls de temperatura a la seva arribada.

El govern grec també ha anunciat que reduirà l’IVA en els bitllets de transport, cafè i altres begudes dins del seu pla per a reactivar el seu sector turístic i l’economia.

 

21/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris