X

Els socorristes de Creu Roja començaran a treballar el juny

Asseguren que fa anys que treballen amb mesures de protecció contra contagis

22/05/2020

Els socorristes de Creu Roja començaran a treballar el juny

Creu Roja iniciarà el seu servei de socorrisme a les platges el dia primer de juny. Asseguren que ho faran amb les mesures previstes per Sanitat, però que des de fa anys ja treballen amb sistemes de protecció contra contagis de diferents malalties. Ja no fan servir el sistema del boca a boca per donar respiració assistida a una platja. Ara disposen d’aparells de fàcil desinfecció. Si de cas, la principal novetat seran les mascaretes per apropar-se als banyistes. I la calor pot fer-les més incòmodes.

Creu Roja s’encarrega de donar servei a les platges de Santa Eulària, Sant Antoni i Sant Joan. En el cas dels municipis d’Eivissa i Sant Josep, el servei es treu a concurs i una empresa privada s’encarrega de donar-lo.

Tot i que dilluns que ve Eivissa podria entrar a la fase 2 de la desescalada, Creu Roja no començarà a oferir el seu servei fins al mes que ve. 35 socorristes de Creu Roja començaran a treballar el primer de juny a les platges de Santa Eulària i Sant Antoni. El dia 15 se n’afegiran vuit més, per cobrir el municipi de Sant Joan.

22/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris