X

La fase 2 no permet viatjar entre illes

L' Executiu central no ha fet cas de la petició del Govern Balear de permetre la mobilitat entre illes 

22/05/2020

La fase 2 no permet viatjar entre illes

El Ministre de Sanitat, Salvador Illa ha anunciat aquest divendres, que Eivissa, Menorca i Mallorca passaran dilluns a la fase 2 de la desescalada. El Govern Balear havia demanat que es permetés la mobilitat entre illes en entrar en la Fase 2, però de moment haurem d’esperar. La circulació entre unitats territorials encara no estarà permesa.

La mobilitat interterritorial no serà possible fins que totes les Comunitats assoleixin la fase 4, prevista pel 5 de juliol. Abans però, podrien arribar a les illes turistes alemanys. Durant la jornada d’avui s’ha duit a terme una reunió presidida per la Ministra Reyes Maroto a la que hi han assistit agències de viatge, associacions hoteleres, empresaris i el Govern alemany. La seva voluntat és que a partir del 15 de juny els alemanys puguin viatjar a la nostra comunitat.

El que que es podrà fer a partir de dilluns que ve és a anar a la platja a prendre el sol o a nedar. Això si seguint les mesures que s’establiran en els pròxims dies. El Ministeri de Sanitat prepara un protocol comú per a totes les comunitats per poder fer ús de les platges amb total seguretat. El Ministre Illa ha tornat a recordar la importància de la responsabilitat individual.


Mallorca, Menorca i Eivissa entren dilluns a la Fase 2
Palma es prepara per entrar dilluns a la fase 2
Francina Armengol: passar a la fase 2 “és una gran notícia”

22/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris