X

Antoni Noguera: “Estam molt satisfets amb l’acord del decret llei”

La norma per a la protecció del territori a Mallorca s'aprovarà dilluns que ve

23/05/2020

Antoni Noguera: “Estam molt satisfets amb l’acord del decret llei”

El coordinador de MÉS per Mallorca, Antoni Noguera, ha parlat avui als informatius d’IB3 Ràdio i ha assegurat que, des de la seva formació, es mostren molt satisfets amb l’aprovació del decret llei que restringirà de manera molt important l’edificabilitat. Amb aquest nou decret  desapareixeran importants extensions de sòl urbanitzable als falsos urbans i al sòl rústic de Mallorca ( a Menorca és inedificable i a Eivissa i Formentera no s’aplicarà).

Antoni Noguera ha assegurat que aquest acord és un dels més importants de la democràcia pel que fa a la protecció del territori i ha dit que estan molt satisfets que el pacte “hagi pogut prendre una decisió tan valenta”.

“Protegir un 15% de la superfície del sòl rústic de Mallorca que són els APR (rústics sensibles a inundacions o incendis) és molt important”, ha explicat Noguera, i ha recordat també que “reduir l’edificabilitat en el rústic comú suposarà també reduir molt la pressió urbanística”.

L’exbatle de Palma i actual Tinent de batle de Cultura i de Benestar Social ha dit que el debat és molt bo en p0lítica, que un pacte té coses bones i que amb aquesta iniciativa s’ha pogut demostrar.

El decret llei per a la protecció del territori a Mallorca s’aprovarà dilluns que ve.


 IB3´àudios Escolta aquí l’entrevista a Antoni Noguera (minut 3)
Acord entre MÉS, PSIB i Podem per aprovar el decret de protecció del territori

23/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris