X

Els turistes estrangers podran venir a partir de l’1 de juliol

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha assegurat que enguany hi haurà temporada turística i ha encoratjat tot el sector a preparar-se per al seu inici

23/05/2020

Els turistes estrangers podran venir a partir de l’1 de juliol

EFE/Domenech Castelló

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha assegurat avui migdia, a la seva compareixença, que, a partir de l’1 de juliol, els ports i els aeroports de tot el territori espanyol es podran obrir als turistes estrangers. Ha explicat que enguany “hi haurà temporada turística” i ha encoratjat a tot el sector a preparar-se pel seu inici i als ciutadans espanyols a començar a planificar les seves vacances.

Sánchez ha convidat als professionals de l’hostaleria a preparar-se ja per reprendre la seva activitat i a acollir el turisme nacional, i ha anunciat que a partir de juliol s’obriran les fronteres al turisme estranger de manera segura.

“Hi haurà temporada turística aquest estiu”, ha assegurat el president, que ha apostat per reactivar el turisme nacional, per la qual cosa ha convidat a bars, restaurants i establiments de platja i interior al fet que “es preparin per reprendre la seva activitat en pocs dies”.

També ha animat als espanyols a planificar ja les seves vacances i “aprofitar les meravelles de l’oferta nacional”, perquè “molts podran fer-ho des de pràcticament ja, a la fi de juny i d’ara endavant”.

Sobre el turisme estranger, ha confirmat l’anunci de la ministra Teresa Ribera que, a partir de juliol, es reprendrà, i es farà “en condicions de seguretat”, per la qual cosa ha afirmat que els turistes estrangers “poden des de ja planificar les seves vacances a Espanya”.

“Espanya necessita el turisme i el turisme necessita seguretat en origen i seguretat en destinació, per això garantirem que els turistes no correran cap risc ni tampoc ens portaran riscos al nostre país”, ha dit sobre aquest tema.

Per a Sánchez, “no hi ha contraposició entre salut i negoci; sense salut no hi ha negoci, i per això aquest Govern conjugarà el ferm suport econòmic al sector amb plenes garanties sanitàries”.

En aquest sentit, ha traslladat un missatge als turistes estrangers: “Espanya us espera des del mes de juliol i qui trepitgi Espanya, pot comptar que trepitja una terra amb garanties sanitàries i compromesa amb la sostenibilitat del nostre planeta”.

23/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris