X

Les escoletes privades encalenteixen motors per reobrir les seves portes a partir de dilluns

Asseguren que són una eina per facilitar la conciliació de la vida laboral i familiar

23/05/2020

Les escoletes privades encalenteixen motors per reobrir les seves portes a partir de dilluns

Aquesta escoleta del Polígon de Son Castelló serà una de les primeres a rebre infants a partir de dilluns. Per aprendre a conviure amb el virus, les educadores han ambientat l’escoleta com si fos una nau espacial.

Una de les novetats és conviure amb el virus a través del joc i d’itineraris al centre per separar els espais. La directora del centre, Maria Lafuente, explica el recorregut que faran els infants per entrar dins el centre. Les famílies quedaran a l’entrada i els infants faran netes les sabates de carrer i les deixaran a aquesta prestatgeria. Els prendran la temperatura amb una càmera tèrmica i, quan passin aquest arc, agafaran les sabates de l’escoleta, que mai no sortiran del recinte. A les aules, reduiran les ràtios, utilitzaran materials d’un sol ús i no tindran ni juguetes. I tot, sense abraçades.

L’escoleta té capacitat per a 90 infants, però encara no saben quants vindran aquest dilluns. El director de la Fundació ASIMA, Alejandro Sánchez, apunta que el motiu de ser d’aquest centre privat és el d’ajudar a les famílies a compaginar la seva vida laboral i la seva vida familiar.

Defensen que l’escoleta és una eina per facilitar la conciliació.

23/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris