X

El Teatre Principal de Maó tornarà obrir al públic a finals de juliol

Durant juny i juliol serà un obrador de creació artística i s'hi instal·larà un sistema de digitalització

23/05/2020

El Teatre Principal de Maó tornarà obrir al públic a finals de juliol

Els teatres ja poden obrir a partir de dilluns amb un terç de l’aforament. Però oferir un espectacle en aquestes condicions no és fàcil i moltes sales han decidit posposar les seves programacions o reinventar-se, com és el cas del Teatre Principal de Maó.

Els muntatges previstos per a la primavera i estiu s’han hagut de cancel·lar o posposar perquè els promotors no han pogut assajar per dur-los a bon port o bé perquè actuar només davant un terç de l’aforament no els surt a compte. Un altre inconvenient són les normes de distanciament, que també s’han de complir dalt de l’escenari.

Durant totes aquestes setmanes els responsables del teatre no han estat aturats i han reinventat l’espai escènic per excel·lència a Menorca. Durant els mesos de juny i juliol, s’oferirà com una plataforma creativa per a companyies locals que ja tenen una relació amb el teatre. I també s’adaptarà per poder digitalitzar-ne els continguts, la qual cosa era una assignatura pendent.

Les representacions tornaran a poc a poc, segons siguin més clares les normatives després de l’estat d’alarma. La primera serà a finals de juliol, amb la Gala d’Estrelles de la Dansa i Joaquín de Luz, i ja no s’aturaran fins al gener de 2021.

23/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris