X

Dilluns torna a Palma el servei de recollida de trastos

També es podrà dur el mobiliari obsolet i els electrodomèstics als dos punts verds, ubicats al polígon de Son Castelló i Sant Jordi

23/05/2020

Dilluns torna a Palma el servei de recollida de trastos

A Palma, es podran treure a partir de dilluns els trastos al carrer perquè la brigada d’Emaya els reculli. Això sí, mai abans de les 8 del vespre. Si no, hi haurà sancions que van dels 300 als 600 euros. També es podrà dur el mobiliari obsolet i els electrodomèstics als dos punts verds, ubicats al polígon de Son Castelló i Sant Jordi.

Molts han aprofitat el confinament per netejar la casa i desprendre’s del que ja no fan servir. Dilluns entram a la fase 2, ja podrem deixar les andròmines velles devora els contenidors perquè els recullin.

Però això només els particulars, i quatre peces per família. Les empreses tenen un altre punt a on deixar el mobiliari obsolet.

Obriran també els dos punt verds que hi ha a Palma. El del polígon de Son Castelló i el de Sant Jordi, allà cal dur sobretot els electrodomèstics, necessiten un tractament especial.

El consistori té previst un projecte de construcció de dos punts verds més i 12 petits punts de recollida a les diferents barriades de Palma, per facilitar el reciclatge als ciutadans.

23/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris