X

El Santuari de Lluc torna a poc a poc a la normalitat

El Bisbat de Mallorca planifica com reactivar l'hostatgeria i tots els serveis que ofereixen

24/05/2020

El Santuari de Lluc torna a poc a poc a la normalitat

Aquest cap de setmana l’hostatgeria de Lluc ha acollit 20 persones. Són 20 residents a Mallorca que han decidit desconnectar i pujar al Santuari. Fins ara hi ha obertes les cel·les de la zona dels porxets, però a mesura que hi hagi més demanda obriran altres habitacions.

Ha estat un diumenge amb poca gent, i la que hi hem trobat ha pujat a berenar o per anar a missa.

D’ençà que va entrar en vigor la fase 1 de la desescalada, les visites per part dels mallorquins al Santuari de Lluc s’han reactivat. Són molts els que visiten la Mare de Déu per agrair que no han emmalaltit o que s’han recuperat. La celebració de les eucaristies es fan seguint les mesures d’higiene i seguretat, incloent la desinfecció prèvia de les mans, i l’ús obligatori de mascaretes.

Dins la basílica, res de rituals amb aigua, ni fulletons, ni tocar ni besar. I els blauets, encara no se sap quan podran a tornar a cantar.

Però a poc a poc, i de manera esglaonada, obren diversos espais de Lluc. Com l’hostatgeria. Aquest cap de setmana 20 persones han decidit pujar-hi per desconnectar.

Precisament, per als propers dies, l’hostatgeria de Lluc ha llançat una promoció per aquells professionals que treballen al sector sanitari a partir d’11 euros i per persona.

Els pocs que han pujat a Lluc només han trobat obert el forn. Però a partir de divendres dia 29, els restaurants i la cafeteria de Lluc tornaran a obrir les seves portes.

24/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris