X

La graduació amb mascareta i a dos metres de 27 residents de medicina

L'acte es va celebrar sota estrictes condicions de seguretat a causa de la pandèmia de la COVID-19

25/05/2020

La graduació amb mascareta i a dos metres de 27 residents de medicina

En el saló d'actes de Son Llàtzer va tenir lloc el passat divendres la graduació dels especialistes interns residents.

Amb mascareta i a dos metres de distància: així es van graduar divendres 27 residents de medicina al saló d’actes de l’Hospital Universitari Son Llàtzer, a Palma. L’acte es va celebrar sota estrictes condicions de seguretat a causa de la pandèmia de la COVID-19.

Durant aquests darrers anys, tots ells s’han format en especialitats de l’Àrea Medicoquirúrgica com Anestèsia i Reanimació, Aparell Digestiu, Dermatologia, Traumatologia, Endocrinologia i Nutrició, Farmàcia Hospitalària, Hematologia i Hemoteràpia, Neurologia, Obstetrícia i Ginecologia, Medicina Interna, Medicina Intensiva, Radiologia, Pneumologia i les multiprofessionals de Pediatria, Salut Mental i Medicina Familiar i Comunitària.

En el mateix acte, organitzat per la Comissió de Docència, s’hi van lliurar els Premis a la Formació i Investigació protagonitzada: dos premis als millors projectes d’investigació i altres dos a les millors sessions generals. Quant als millors projectes d’investigació, el primer premi ha estat per a la Dra. Clàudia Rincón i Montané, resident del Servei de Pediatria i Àrees Específiques, pel projecte Monitorización continua de glucosa en recién nacidos, utilidad y fiabilidad. El segon premi ha estat per al Dr. Unai Díaz-Moreno Elorz, resident del Servei de Pediatria i Àrees Específiques, pel projecte Faringoamigdalitis aguda en pediatría ¿Qué nos estamos perdiendo?.

En la categoria de millor sessió general, el primer premi ha estat per a la Dra. Carolina Domínguez, resident del Servei de Dermatologia, per la sessió Veo veo, ¿qué ves? El segon premi el comparteixen les doctores Yolanda Borjas i Marta Molero, del Servei de Medicina Interna, i la Dra. Eva Herding, del Servei d’Anatomia Patològica, per la sessió Sesión clínico patológica: Varón 55 años. PCR inesperada.

25/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris