X

El Govern demana per a les Illes l’Eurolliga de bàsquet un parell d’hores abans de cancel·lar-se

"La variada evolució de COVID-19 als diferents territoris de l'EuroLeague i l'Eurocup no garanteix que tots els equips puguin preparar-se per als jocs oficials en les mateixes condicions"

25/05/2020

El Govern demana per a les Illes l’Eurolliga de bàsquet un parell d’hores abans de cancel·lar-se

Imatge d'arxiu. /EFE

L’Eurolliga de bàsquet es cancel·la. “Després d’haver explorat totes les opcions possibles, la Junta Executiva ha pres la decisió de cancel·lar la EuroLeague i la 7DAYS Eurocup 2019-20 de Turkish Airlines, així com el Torneig de pròxima generació Adidas de l’Eurolliga de bàsquet i l’Acadèmia EuroLeague”, informa l’organització en un comunicat publicat aquest dilluns, escases hores després que el Govern de les Illes Balears hagi presentat la seva candidatura a ser-ne la seu.

“La variada evolució de COVID-19 als diferents territoris de l’EuroLeague i l’Eurocup no garanteix que tots els equips puguin celebrar el seu campus d’entrenament i preparar-se per als jocs oficials en les mateixes condicions”, argumenten, entre altres punts.

El cas és que fa unes hores, el Govern estava dispost, en el cas que la candidatura balear fos finalment triada per a celebrar aquestes competicions, a posarar a la disposició de Euroleague Basketball instal·lacions esportives d’experiència contrastada i del més alt nivell, com el Velodrom Illes Balears i el Palau Municipal d’Esports Són Moix com a recintes de joc. Per a acollir els entrenaments dels equips participants s’habilitarien el Poliesportiu Prínceps d’Espanya i el Pavelló Antoni Pizá. “Tots aquests recintes compten amb totes les dotacions i necessitats que Euroleague Basketball pugui sol·licitar”, exposaven en un comunicat conjunt el Govern, el Consell de Mallorca i l’Ajuntament de Palma.

25/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris