X

Alcúdia Ràdio fa 29 anys: gairebé tres dècades d’adaptació als canvis

La directora de l'emissora, Margalida Socias, explica a IB3 Ràdio, com han inclòs al seu flux de treball noves eines, com les xarxes socials i internet

26/05/2020

Alcúdia Ràdio fa 29 anys: gairebé tres dècades d’adaptació als canvis

Els estudis Alcúdia Ràdio.

Alcúdia Ràdio fa 29 anys. L’emissora local va començar a emetre tal dia com avui però de l’any 1991. Això són gairebé 3 dècades d’informació i entreteniment per als seus oients. Un temps durant el qual s’ha hagut d’adaptar als canvis, principalment tecnològics, per continuar oferint una programació de servei públic i de proximitat als veïnats del municipi.

La directora de l’emissora, Margalida Socias, ha explicat a IB3 Ràdio, que durant tots aquests anys han inclòs noves eines, com les xarxes socials i internet. Tot per oferir als oients la informació més propera.

La celebració d’aquest aniversari s’ha hagut d’adaptar a l’estat d’alarma. Cada any, a finals de juny, es feia una caminada i una tremponada. Enguany no ha estat possible. I són els oients els que, amb notes de veu, feliciten Alcúdia Ràdio. Uns sons que durant el dia es podran sentir a través de l’emissora.

26/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris