X

Logitravel pronostica una temporada turística molt fluixa

Els turistes inverteixen un 17% més que l'any passat en les reserves de juliol a Balears

26/05/2020

Logitravel pronostica una temporada turística molt fluixa

L’operador turístic en línia Logitravel constata que les reserves de viatges han començat a animar-se, després de dos mesos pràcticament aturades. Però assegura que encara és a nivells molt baixos. De fet, les previsions per al mes de juny a les Balears són pràcticament residuals.

Logitravel preveu un estiu de turisme espanyol i local, però també comença a haver-hi demanda internacional, sobretot d’Alemanya.

Un altre operador turístic, TravelgateX, assegura que la gent que ha reservat paquets per viatjar a Balears al juliol s’hi gasta un 17% més que l’any passat. Segons aquesta empresa, un 38% són anglesos; un 30%, espanyols, i un 10%, alemanys. I les destinacions més demanades són Sant Antoni de Portmany, Cala de Bou, Magaluf i s’Arenal.

Mentrestant la cadena Barceló Hotels assegura que a la península ja té reserves, però que a Balears la situació és més incerta. Té els 8 hotels de les Illes a punt, però l’empresa no vol confirmar quan obriran portes fins que no hi hagi més certesa sobre la reobertura de fronteres.

26/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris