X

12 persones evacuades en un incendi al carrer Indalecio Prieto de Palma

El servi d'atenció mèdica urgent (SAMU) del 061 ha atès tres persones, de les quals una ha estat traslladada a l'hospital

29/05/2020

12 persones evacuades en un incendi al carrer Indalecio Prieto de Palma

Una dotzena de persones han hagut de ser evacuades el matí d’aquest divendres, una d’elles traslladada a Son Espases, per un incendi en un pis del carrer Indalecio Prieto de Palma. Segons ha informat el servei d’emergències de Balears 112, els Bombers ja han sufocat les flames.

Com han indicat fonts dels Bombers de Palma, el foc ha tingut lloc en el segon pis, en un bloc de quatre altures, i s’ha originat en el menjador, que ha quedat completament calcinat. També ha sofert danys per fum altres habitacions de l’immoble, però la resta de l’edifici no s’ha vist afectat.

Un dels habitants ha indicat als Bombers que al menjador tenien endollats molts aparells electrònics i carregadors, i es creu que això podria haver originat el foc.

De les 12 persones evacuades, la meitat han baixat al carrer i l’altra meitat ha pujat al terrat, a resguard del fum, per indicació de la Policia Local. A més, dues persones han quedat confinades en el quart pis.

El servei d’atenció mèdica urgent (SAMU) 061 ha atès tres persones, de les quals una ha estat traslladada a Son Espases. Es tracta d’un home amb patologies respiratòries que utilitza ampolles d’oxigen, emmagatzemades a la casa.

Aquestes bombones estaven guardades en una altra habitació allunyada de la de l’incendi i no s’han vist afectades. Algunes persones han assegurat haver sentit “explosions”, però segons els Bombers es tracta de detonacions normals en un incendi d’aquest tipus.

29/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris