X

L’aerolínia canària Binter tornarà a operar en les connexions de Balears i la península a partir de l’1 de juliol

La companyia assegura que pot garantir la seguretat dels passatgers gràcies a la implantació de protocols de prevenció i de mesures sanitàries

30/05/2020

L’aerolínia canària Binter tornarà a operar en les connexions de Balears i la península a partir de l’1 de juliol

La companyia aèria Binter ha informat que, a partir del pròxim 1 de juliol, tornarà a operar totes les connexions aèries que realitzava amb destinacions nacionals, entre elles les de Mallorca amb les Illes Canàries.

Les noves condicions propiciades per la millora del context sanitari de la Covid-19 han fet prendre aquesta decisió a la companyia, que assegura que pot garantir la seguretat dels passatgers gràcies a la implantació de protocols de prevenció i de mesures sanitàries a totes les fases del procés del vol, segons les directrius marcades per l’Agència Europea de Seguretat Aèria (EASA), com és l’obligatorietat de viatjar amb màscara que cobreixi nas i boca.

Algunes de les mesures a destacar per garantir a seguretat sanitària a bord dels avions són la realització d’un procés d’embarcament escalonat, el repartiment de tovalloles hidroalcohòliques a tots els clients o l’eliminació del servei a bord per reduir la manipulació de materials. A més s’han reforçat els sistemes de neteja, afegint noves desinfeccions per assegurar una higienització exhaustiva de la flota, obertures de portes entre escales per aconseguir una renovació extra d’aire a l’instant, etc.

Aquests vols es realitzaran a bord dels avions Embraer E195-E2 de l’aerolínia. L’aerolínia canària assegura que la seva configuració de dos seients per cada costat i amb més espai entre files fan que el passatger pugui disposar de més espai personal. A més, van equipats amb uns filtres HEPA que, segons diu la companyia, filtren el 99,9% dels patògens i garanteixen la qualitat de l’aire en cabina.

30/05/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris