X

Els hotelers pitiüsos, pessimistes pel que fa a l’arribada de turistes espanyols

Les esperances estan dipositades en les 31 connexions internacionals que s’inicien el dia 1 de juliol

01/06/2020

Els hotelers pitiüsos, pessimistes pel que fa a l’arribada de turistes espanyols

La Federació Empresarial Hotelera és pessimista pel que fa a l’arribada de turistes espanyols a les Pitiüses, i les esperances estan dipositades en les 31 connexions internacionals que s’inicien el dia 1 de juliol. 10 d’elles són al Regne Unit, però la mala situació de la Covid-19 en aquest país fa que els hotelers optin per la precaució. Juanjo Riera, vicepresident de la Federació Empresarial Hotelera d’Eivissa i Formentera, assegura que el mercat britànic “és molt important” per a l’illa d’Eivissa.

“Els britànics suposen un 23,70 per cent del total de passatgers que l’any 2019 van arribar a l’aeroport d’Eivissa i representen ja un 40 per cent del total del mercat estranger que arriba a l’illa”, assegura Riera, que diu també que al Regne Unit tenen “moltes ganes de viatjar”, però perquè això sigui possible “és necessari que els països estableixin mesures de seguretat que realment funcionin”.

Pel que fa a Formentera, que depèn en gran part del mercat italià, s’espera que en juliol entrin també en funcionament 11 connexions directes amb ciutats italianes. Això sempre que no es produeixin rebrots en l’evolució de la pandèmia.

01/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris