X

“No tots els centres de les Illes estan preparats per a l’ensenyament online“

02/06/2020

“No tots els centres de les Illes estan preparats per a l’ensenyament online“

Imatge d'arxiu. /EFE

“Pel que queda de curs, no és necessari arriscar-nos a un rebrot”, ha explicat aquest dilluns a IB3 Ràdio Joan Ramon Xamena, el portaveu representant de l’Associació de Directors i Directores de Centres de Secundària de Mallorca (Adesma). “És complicat trobar una solució adequada a totes les famílies. Els equips directius també ens hem hagut d’espavilat per conciliar la feina i la família. Els equips directius fa setmanes que treballem i no tendrem estiu”.

“Ara les comissions han de seguir treballant de forma coordinada, tenen el deure de representar tota la comunitat educativa i poder concretar una organització vàlida per a tots els alumnes”, ha dit.

De cara al curs que ve, Xamena ha explicat que la prioritat d’Educació és Infantil i Primària, amb més professorat i espais. “Són alumnes més vulnerables, no poden quedar a casa sols. Combinar l’ensenyament telemàtic i presencial és complicat, però haurem de veure fins a on podem arribar. Tot depèn del pressupost que tenguem per poder dur a terme tot el que resolguin les comissions”, ha dit.

Amb tot, “no tots els centres estan preparats per fer aquest tipus d’ensenyament ‘online'”, ha dit abans d’apuntar  que “pràcticament les Balears són la comunitat que menys gasta en Educació”.

“Cal seguir treballant de forma coordinada per tornar a la normalitat el setembre, situant sempre en el centre de tot l’alumnat”, ha insistit.

02/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris