X

Apartaments i hostals de Formentera es preparen per iniciar la temporada

L'objectiu a partir de la setmana que ve són els turistes més propers, com mallorquins i eivissencs

02/06/2020

Apartaments i hostals de Formentera es preparen per iniciar la temporada

La fase 3 que Formentera ha inaugurat aquest dilluns deixa fer ús de les zones comunes dels hotels amb una limitació del 50 per cent del seu aforament. Això i que a partir de la setmana es podrien reprendre les connexions interilles sense restriccions, ha animat alguns establiments a posar data d’obertura.

Amb aquesta previsió, molts apartaments i hostals de petites dimensions es preparen ja per iniciar la temporada. L’objectiu, són els turistes més propers, com mallorquins i eivissencs. El gruix de la planta hotelera, especialment els establiments de major dimensió, esperen al dia primer de juliol, quan es recuperin els vols internacionals. Les esperances estan posades en les connexions directes amb 11 aeroports italians. Segons confirma la Federació Hotelera, les reserves s’han tornat a activar.

Abans però, a partir del 21 de juny, l’illa podria rebre 100 turistes perquè té l’oferiment de ser el territori de la prova pilot amb la qual arribaran entre 2.000 i 3.000 visitants a les Balears abans de l’obertura de fronteres.

02/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris