X

El servei d’ORA de ses Covetes, a Campos, no s’ha posat en funcionament per desavinences amb l’empresa concessionària

L'Ajuntament negocia una pròrroga del contracte per posar-lo en marxa tan aviat com sigui possible

02/06/2020

El servei d’ORA de ses Covetes, a Campos, no s’ha posat en funcionament per desavinences amb l’empresa concessionària

Campos ja ha posat en funcionament el servei d’ORA, excepte al nucli de ses Covetes. L’Empresa concessionària que l’any passat ho gestionava no vol renovar el contracte, i l’estat d’alarma ha endarrerit els tràmits municipals per cercar-ne una solució.
L’Ajuntament negocia ara prorrogar el contracte  i, de moment, ja ha començat a fer net i desbrossar l’aparcament públic. Tot i no comptar amb el servei de bus llançadora ni de pagament, s’hi pot aparcar. La batlessa, Xisca Porquer, ha dit que “preveuen que el servei entri en funcionament aquesta mateixa setmana”.
En quant al servei de bus llançadora explica que han demanat al Govern que sigui gratuït o a un preu simbòlic. L’any passat es pagava 1,50 euros per persona i trajecte. Un preu que molts usuaris trobaven abusiu i que provocava que els cotxes arribessin fins a la platja per descarregar i tornar al pàrquing amb només una sola persona. Aquesta maniobra provocava embussos i caos circulatori.
Mentrestant, a sa Ràpita les màquines de l’ORA ja estan en funcionament, amb les tarifes habituals.
També seguirà com l’any passat l’aparcament privat des Trenc, tot i que per mor la situació sanitària reduirà el seu aforament a la meitat. Només hi podran estacionar 400 cotxes en lloc de 800.

02/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris