X

Sóller Divers, al Port de Sóller, ja té les portes obertes

El centre de busseig ja fa sortides des de la setmana passada

03/06/2020

Sóller Divers, al Port de Sóller, ja té les portes obertes

Durant aquest confinament els illencs han enyorat moltes coses… Però una de les que més falta ha fet ha estat poder veure la mar. Ara, amb l’obertura de les platges ja es pot tornar a gaudir del renou de les ones. I els qui han trobat molt a faltar també la mar han estat els bussejadors…

I és que acostumats a passar el seu dia a dia en barca, preparant equips de busseig i fent immersions, el confinament s’ha fet molt feixuc. És el cas dels treballadors de Sóller Divers al Port de Sóller. Ara, això sí, ja amb una rialla d’orella a orella perquè fan el que més els agrada.

Les portes del seu negoci tornen estar obertes. No hi ha turistes, però, que són els clients principals. Confien que puguin venir prest i també que la gent local s’animi a gaudir de les meravelles que té Mallorca davall la mar.

Mentrestant, el protocol per prevenir la Covid-19 no afecta gaire la desinfecció del material. El fan net després de cada ús amb la diferència que ara ho fan amb un producte especial. Això sí, la capacitat de la barca és ara del 50% i això afecta notablement els seus ingressos.

03/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris