X

Cladera assegura que Mallorca està preparada i adaptada per començar a rebre turistes

La Fundació Turisme de Mallorca aprova el Pla estraègic 2020-2023 que ha hagut de readaptar-se amb les noves circumstàncies provocades per la Covid-19

05/06/2020

Cladera assegura que Mallorca està preparada i adaptada per començar a rebre turistes

Mallorca en el centre de la Mediterrània‘ serà la nova imatge i eslògan per a la promoció turística de l’illa. Un dels objectius que està dins el Pla estratègic de turisme 2020-2023 aprovat avui divendres pel patronat de la Fundació Mallorca Turisme.

Un pla que ha hagut de readaptar-se amb les noves circumstàncies provocades per la Covid-19. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, ha assegurat que Mallorca està preparada i adaptada per començar a rebre turistes.

Segons Cladera, “Mallorca reuneix les condicions idònies per a establir corredors segurs amb regions o zones europees concretes que a més facilitaran el control en l’entrada i sortida de les persones”.

“La nostra illa està en una posició avantatjada perquè com a destinació segura compta amb la confiança, recursos i infraestructures per a recuperar el flux turístic tan aviat com sigui possible”, ha insistit.

El conseller insular de Turisme, Andreu Serrra, ha explicat que el Pla compta amb tres àrees amb les quals s’orienta la reactivació. Són la governança i gestió organitzativa, redefinició del producte, que passa de la venda de producte a una oferta experiencial, i adequació del destí davant el nou escenari.

El projecte disposa de tot el pressupost de la Fundació Mallorca Turisme, que ascendeix a 7,5 milions d’euros, però Serra ha puntualitzat que a més hi ha accions transversals amb altres departaments i també col·laboració publico-privada.

Ha posat com a exemples que el pla de comàrqueting previst es valora en 2,5 milions, en una de les campanyes es preveuen insercions publicitàries per 300.000 euros i tot el que s’anava a destinar a acudir a fires turístiques es reorientarà.

Serra ha assegurat que totes les campanyes i iniciatives que es posin en marxa “tindran el mateix reflex en el mercat alemany i britànic”, com els principals, però sense renunciar a uns altres com el francès i l’italià.

La presidenta de la Federació Hotelera de Mallorca, Maria Frontera, ha destacat la bona relació que hi ha hagut amb el sector privat: “Estam contents i satisfets en aquest Pla estratègic”.

Frontera, a més, ha reconegut que “les accions encara s’han de desenvolupar i per tant hem de fer feina i continuar amb les diferents fases que durà aquest Pla estratègic“.

05/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris