X

L’estadi de Son Moix es dirà partir d’ara Visit Mallorca Estadi

És un acord entre el club, institucions i entitats turístiques per promocionar Mallorca

06/06/2020

L’estadi de Son Moix es dirà partir d’ara Visit Mallorca Estadi

L’estadi de Son Moix es dirà partir d’ara Visit Mallorca Estadi, per atreure turisme internacional, l’estadi Son Moix canvia el seu nom. A partir d’ara serà el Visit Mallorca Estadi, fruit d’un acord multilateral entre el club i diverses institucions i entitats.

Aquesta imatge amb el nom de Son Moix ha presidit els darrers temps el temple del Reial Mallorca, però des de ja mateix ens haurem d’avessar a dir-li d’una altra manera. VISIT MALLORCA ESTADI. És el fruit de l’acord al qual han arribat l’entitat mallorquinista, el Consell de Mallorca, l’Ajuntament de Palma i també representants hotelers i del sector turístic.

La intenció de l’entesa és que formi part d’una campanya de promoció de Mallorca, donada la trascendència que té l’estadi i l’equip ara mateix, a Primera Divisió i amb la imminent visita del Barcelona. Des del club asseguren que no rebran cap doblers, cedeixen en nom de manera gratuïta.

De fet, el que faran és, asseguren, també posar la seva part de doblers a l’hora de formar part de la resta d’expedicions turístiques es puguin fer per part de les institucions a diferentes campanyes i fires. Tot per promocionar el nom de Mallorca i el Mallorca a nivell nacional i internacional.

L’acord ja està tancat i, de fet, es posarà en marxa ja mateix per posar el nou nom de l’estadi a la graderia, perquè es vol aprofitar la tirada mediàtica del primer rival que visita Son Moix ara que es reanuda la lliga. Serà ni més ni manco que el Futbol Club Barcelona. Per això en les properes hores començaran els treballs.

06/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris