X

Reobren els museus i sales d’art de Maó amb les mostres presents abans del confinament

La nova normativa ha obligat a canviar els circuits expositius i a emprar productes de neteja especials per als bens culturals

06/06/2020

Reobren els museus i sales d’art de Maó amb les mostres presents abans del confinament

Després de setmanes de confinament, les sales d’exposicions de Ca n’Oliver i Sant Antoni, a Maó, han tornat a obrir, aquesta setmana, les seves portes. S’hi han adoptat totes les mesures de seguretat sanitàries vigents a la fase 2 de transició a la nova normalitat. Les persones que les visitin hauran de seguir les instruccions del personal responsable de les sales.

A Ca n’Oliver s’han establert tres protocols diferents. El primer és per al personal laboral del centre. Es recomana el rentat de mans i l’adopció de mesures d’autoprotecció i distància social.

L’aforament canviarà a partir de dilluns, quan Menorca entri a la fase 3. No tan sols els circuits dels visitants canvien. També s’han hagut de baratar els circuits expositius. L’entrada de l’edifici és pel carrer d’Annunciavay i la sortida pel carrer d’Infanta.

Un tercer protocol fa referència a la neteja. Els bens culturals obliguen a haver d’emprar uns productes especials.

Les dues sales, Ca n’Oliver i Sant Antoni, han reobert amb la presència de les exposicions que ja hi havia muntades quan es va decretar l’estat d’alarma. És el cas de la que es pot veure a l’antiga sala de Sa Nostra, de la fotògrafa italiana Gianna Carrano, que gira entorn del mite d’Aracne i que es podrà visitar fins al 30 de juny.

06/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris