X

La caravana, una opció segura per fer turisme

Aquests vehicles totalment equipats permeten desplaçaments llargs i sense contacte amb altres persones

06/06/2020

La caravana, una opció segura per fer turisme

ABACES, Associació d'autocaravanistes de les Balears

La temporada turística d’enguany s’espera difícil i sobretot diferent d’altres anys… són molts els que cerquen alternatives a les tradicionals vacances i una opció destaca a les Illes és la caravana. Aquests vehicles totalment equipats permeten a una família sencera viatjar junts i sense perill perquè són persones que han conviscut durant el confinament. “És una de les millors opcions de turisme ara mateix”, permet mantenir les normes de seguretat en temps de pandèmia diu Miquel Toni Vidal, president de l’Associació d’autocaravanistes de les Balears (ABACES).

Amb el canvi a la Fase 3 de la desescalada, a partir de dilluns, hotels i allotjaments turístics poden obrir al 50 per cent de capacitat les zones comuns. Per tant, és inevitable el contacte amb altres clients. Amb la caravana portes amb tu tot el necessari, des de cuina i bany, fins al llit i la televisió. Les empreses de lloguer de caravanes reben aquests dies més reserves que mai per als pròxims mesos confirma Cati Reinés de Caravaning Mallorca.

A les Balears hi ha registrats més de 800 vehicles d’aficionats. Alguns fan sortides cada mes dins l’illa, però hi ha molts municipis on no poden fer aturada per manca d’aparcament. Reclamen un lloc adequat per a estacionar l’autocaravana i també que les institucions fomentin aquest tipus de turisme.


 IB3´àudios Escolta la notícia de l’informatiu cap de setmana d’IB3 ràdio.

06/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris