X

Son Sant Joan mantindrà els controls d’accés a la fase 3

Els controls de seguretat de la planta superior i les portes d'embarcament del mòdul C reobriran entre el 15 i el 22 de juny

06/06/2020

Son Sant Joan mantindrà els controls d’accés a la fase 3

El control d’accés a la terminal de Son Sant Joan es mantindrà durant la fase 3. D’aquesta manera, només poden accedir a la terminal aeroportuària de Palma els treballadors i els passatgers que ja tenen una reserva o una targeta d’embarcament.

Els acompanyants han de quedar fora. Només poden accedir-hi si acompanyen un menor o una persona amb mobilitat reduïda.

Els passatgers diuen entendre aquestes precaucions, tot i que esperen que els controls siguin més àgils en entrar a la nova fase del desconfinament.

Tot i que l’aeroport va recobrant progressivament l’activitat, a Son Sant Joan encara queden molts senyals de la situació excepcional dels darrers mesos. Cartells informatius, pantalles sense vols, gel hidroalcohòlic als lavabos o els controls de seguretat de la planta superior tancats són algunes de les imatges que ha deixat l’estat d’alarma.

Està previst que els controls de seguretat reobrin a mitjan juny, entre el 15 i el 22, així com l’aeroport recuperi trànsit aeri.

També està previst que reobrin més portes d’embarcament. Si fins ara només funciona el mòdul B, de vols entre illes, a mitjan mes tornaran a operar les portes d’embarcament C, que tradicionalment s’utilitzaven per a vols internacionals.

06/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris