X

El govern impulsa el teixit industrial amb 4,5 milions d’euros

L'objectiu és fomentar, consolidar i mantenir el teixit de les nostres illes

08/06/2020

El govern impulsa el teixit industrial amb 4,5 milions d’euros

El Govern de les Illes Balears destinarà un total de 4,5 milions d’euros al foment, la consolidació i el manteniment del teixit industrial. Es tracta d’un primer paquet d’ajudes que es divideix en tres programes. La primera línea es destinarà a la creació de projectes de disseny i innovació per desenvolupar nous productes, processos o serveis o millorar considerablement els ja existents. La quantia subvencionada és del 50% de l’import amb un màxim de 6.000 euros.

El segon programa està destinat a la implantació de la infraestructura tecnològica necessària per millorar o crear nous processos industrials. També se subvenciona el 50% i l’import màxim és de 15.000 euros. Una altra de línies que es contempla és poder cobrir reformes i despeses corrents que les indústries han hagut d’afrontar tot i veure minvada la seva producció durant l’emergència sanitària.

Els ajuts han estat anunciats pel vicepresident i conseller de Transició Energètica i Sectors Productius en una visita a ‘Tot Herba’, una de les 85 empreses de les Illes que produeixen material sanitari.

 

 

 

08/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris