X

Reobren portes a Eivissa el Museu d’Art Contemporani, el Museu Puget i la Casa Broner

A causa de les restriccions sanitàries, la cabuda serà reduïda

11/06/2020

Reobren portes a Eivissa el Museu d’Art Contemporani, el Museu Puget i la Casa Broner

El Museu d’Art Contemporani d’Eivissa, el Museu Puget i la Casa Broner reobren aquest dijous 11 de juny les seves portes després de la crisi de la Covid-19. Ho fan després d’haver adaptat les instal·lacions a les noves condicions sanitàries, segons informa l’Ajuntament d’Eivissa.

Al Museu d’Art Contemporani es podran veure l’exposició permanent i la “Focus III”. El Museu Puget obre portes també amb la mostra fotogràfica de Vicent Marí i la seva exposició permanent.

Pel que fa a la Casa Broner, la cabuda és molt reduïda per tal de complir les distàncies de seguretat. Es permet la visita a tres persones per planta i es recomana l’accés pel carrer de la Mare de Déu i travessera de sa Penya.

A la fase 3 la cabuda és del 50 per cent. S’han d’aplicar mesures d’higiene i seguretat i podran realitzar-se activitats culturals o didàctiques com a màxim en grups de 20 persones (en el cas de museu Puget i Museu d’Art Contemporani). No es podran subministrar audioguies i fullets de mà. S’obre la botiga seguint les indicacions d’higiene i seguretat, es manté tancat el servei de sala de lectura i consulta i s’aplica l’ús de màscara en espais tancats i la distància de seguretat de dos metres.

Segons informa l’Ajuntament d’Eivissa, durant aquestes setmanes s’ha continuat fent feina de manteniment a l’interior dels museus, s’ha instal·lat la cartelleria informativa i al MACE i al Museu Puget s’ha habilitat doble via d’entrada i sortida. També s’han incrementat els serveis de desinfecció.

“Animam a tothom a fer ús dels museus públics de la ciutat, que són elements de cohesió social, participació i coneixement i que contribueixen a la societat oferint les àmplies possibilitats de l’art”, ha explicat la directora del Museu d’Art Contemporani d’Eivissa, Elena Ruiz.

L’horari de visita als museus és de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores, de dimarts a divendres i de 10 hores a 14 hores els dissabtes i diumenges. El dilluns romandran tancats.

11/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris