X

Més de 30.000 documents pendents de renovar-se durant l’estat d’alarma

Les oficines d'expedició dels DNI i passaports funcionen ja a ple rendiment, però amb totes les mesures sanitàries necessàries

12/06/2020

Més de 30.000 documents pendents de renovar-se durant l’estat d’alarma

Les oficines d’expedició dels DNI i passaports funcionen ja a ple rendiment, però amb totes les mesures sanitàries necessàries. L’objectiu és resoldre, al més aviat possible, l’acumulació de documents pendents de renovació durant l’estat d’alarma. A Balears calculen que en són més de 30.000, i creuen que en uns 2 mesos pot estar solucionat.

A ple rendiment, però amb la prioritat de la seguretat sanitària. Tant per als usuaris com per als funcionaris. Les oficines d’expedició dels DNI i passaports ja fa 2 setmanes que estan obertes presencialment, però no ha estat fins aquesta setmana que han anat per feina per tractar de solucionar l’acumulació de documents pendents de renovació que s’han amuntegat durant l’estat d’alarma.

Ho fan amb canvis de com es feia abans per tractar de garantir la seguretat de tothom.

A l’interior de les oficines no hi ha cadires per esperar, ni per ser atès. Només per a la gent gran o embarassada; i en aquests casos, es posa un plàstic d’un sol ús cobrint la cadira i després es llença. A més, el torn s’espera a l’exterior; i per totes les instal·lacions hi ha recipients de gel hidroalcòholic. Canvis que volen garantir la seguretat, però també que tothom pugui fer els seus tràmits al més aviat possible.

12/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris