X

Els pobles preparen les festes d’estiu condicionades per la Covid-19

Actes amb aforament limitats i mesures sanitàries entre els assistents són els protocols nous a les festes patronals

12/06/2020

Els pobles preparen les festes d’estiu condicionades per la Covid-19

Molts pobles de la Part Forana ja han començat a preparar els programes de les festes d’estiu. Unes festes que enguany estaran condicionades per l’estat d’alarma en alguns casos, i per la nova normalitat en d’altres. A tots se suprimiran els actes multitudinaris com les revetles, i es controlarà el número d’assistents per seguretat. Muro, Mancor de la Vall o Búger són els primers pobles que posaran a prova els protocols sanitaris derivats de la pandèmia.

Els ajuntaments suprimeixen les revetles tal com s’havien fet fins ara per garantir les normes de l’estat d’alarma i la nova normalitat. A Mancor de la Vall, no hi haurà ni cavalls ni Nit de Rock. Actes multitudinaris que congregaven milers de persones.

Muro celebrarà dia 20 de juny, dins el marc de les festes de Sant Joan, el concert de Cris Juanico. Ho farà al recinte del convent, amb una capacitat limitada per a 150 persones.

A Búger han apostat per instal·lar un recinte tancat a plaça amb un nombre limitat de cadires, per fer els actes centrals de les festes de Sant Pere. Per accedir-hi, s’haurà de fer amb invitació prèvia. Unes invitacions que només es repartiran entre els residents.

La Felib recomana als municipis que limitin els actes per a la gent del poble, per evitar aglomeracions.

12/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris