X

Cala Millor prepara el personal turístic amb cursos per prevenir contagis

Tot i que encara no hi augmenten les reserves, esperen que la prova pilot els beneficiï indirectament

13/06/2020

Cala Millor prepara el personal turístic amb cursos per prevenir contagis

Cala Millor, castigada sense el pla pilot, es prepara per a la reobertura. Els locals es posen al dia, però els treballadors, també. Per aconseguir que el personal del sector dels serveis conegui tots els protocols de seguretat i salut laboral, el consorci turístic de la zona els ha preparat cursos específics.

Cambreres de pisos, restauradors o taxistes seran alguns dels grups que podran participar en unes sessions formatives de tres hores de durada. Els explicaran com es contagia el virus, com s’han de protegir i què han de fer per evitar contagis.

El professor serà el biòleg i farmacèutic Sebastià Crespí, que resalta tres fonaments bàsics per prevenir la covid-19. “Neteja i desinfecció reforçades, distanciament de seguretat i bones pràctiques higièniques”, explica l’expert, que col·labora amb l’Organització Mundial de la Salut.

Amb aquesta formació, volen ressaltar que Cala Millor també és una destinació segura per tractar que tornin els turistes al més aviat possible. “En aquest moment, hi ha una caiguda de les reserves i no arriben reserves noves. Per això, el pla pilot pot ser un impulsor per reactivar-les“, assegura el president executiu de l’Associació Hotelera de Cala Millor i sa Coma, José Marcial Rodríguez Díaz

L’objectiu final és que els establiments turístics aconsegueixin la distinció “Safe tourism certified, el segell de qualitat que certifica les bones pràctiques per prevenir contagis.

13/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris