X

Morvedra Nou, el primer hotel amb segell Menorca Reserva de la Biosfera

Actualment ja hi ha 13 empreses certificades amb la distinció de sostenibilitat i 30 més en marxa

14/06/2020

Morvedra Nou, el primer hotel amb segell Menorca Reserva de la Biosfera

L’hotel rural Morvedra Nou de Ciutadella és el primer allotjament turístic de Menorca que disposa de la certificació Reserva de la Biosfera. El seu compromís amb el medi ambient, fomentant el producte de proximitat al seu restaurant i evitant al màxim la contaminació lumínica, ha estat clau per aconseguir el segell.

L’establiment fa molts d’anys que promou la sostenibilitat. El reciclatge complet dels seus residus i el fet d’abandonar l’ús dels plàstics va ser l’inici d’un camí que ha continuat per reduir al màxim la petjada del carboni. La darrera acció ha estat adaptar la seva il·luminació per contaminar al mínim. De fet, acull un dels quatre fotòmetres que mesuren a l’illa els nivells d’obscuritat del cel segons els paràmetres de la Fundació Starlight.

El segell Reserva de la Biosfera és sinònim de qualitat, de sostenibilitat i de diferenciació. Segons el Consell de Menorca, són valors que amb la crisi sanitària sense precedents s’han de reivindicar més que mai.

Actualment ja hi ha 13 empreses certificades amb la marca “Menorca, Reserva de la Biosfera” i 30 més en marxa, la qual cosa demostra que bona part del sector turístic i productiu de l’illa està compromès amb el turisme sostenible.

14/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris