X

La platja de Ciutadella afectada per vessaments fecals no tornarà a ser apta al bany fins a final de setmana

L'Ajuntament ha denunciat els fets davant la Guàrdia Civil i la Conselleria de Medi Ambient n'ha assumit la responsabilitat

15/06/2020

La platja de Ciutadella afectada per vessaments fecals no tornarà a ser apta al bany fins a final de setmana

La platja de Ciutadella tancada des de divendres per vessaments fecals, Sa Platja Gran, no tornarà a ser apta al bany, almenys, fins d’aquí a tres dies. L’Ajuntament ha denunciat els fets davant la Guàrdia Civil i culpa la Conselleria de Medi Ambient, que n’ha assumit la responsabilitat.

El vessament es produí divendres matí, quan l’estació de bombatge situada a pocs metres de la platja, on es tracten les aigües residuals de tot el nucli urbà, s’aturà. De cop, les aigües brutes s’abocaren descontroladament a la platja, davall del pont situat a la part posterior. L’Ajuntament culpa de l’incident Abaqua, l’ens públic del Govern balear que gestiona les depuradores. Tant és així que telefonà la Guàrdia Civil perquè n’aixecàs l’acta pertinent. La Conselleria es justifica i assegura que va ser la manca de pressió de l’estació de bombament la que causà el vessament. En espera que es resolgui el problema, la bandera vermella continua hissada a la platja.

15/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris