X

TUI ven paquets turístics a Eivissa i Formentera a partir del 27 de juny

Les companyies multipliquen les seves ofertes de vols a partir del juliol

17/06/2020

TUI ven paquets turístics a Eivissa i Formentera a partir del 27 de juny

Les companyies aèries asseguren que hi ha un augment de reserves i la prova és l’èxit del pla pilot que ha animat a alguns turistes a venir fins a Mallorca pensant, de forma errònia, que les fronteres estaven obertes.

El gerent del turoperador alemany TUI, Stefan Baumerts, diu que “amb els seus elevats estàndars de sanitat, les Balears són una referència per al turisme. La resposta dels nostres primers turistes a Mallorca ha estat abrumadora i positiva”. TUI anuncia aquest dimecres que a finals de mes estrena la temporada a Eivissa i Formentera. El pròxim 27 de juny ja hi haurà connexions amb Eivissa. De moment, TUI fly sortirà els dissabtes des de Hannover i els dilluns des de l’aeroport de Düsseldorf. Inicialment, obriran dos hotels a Eivissa i un a Formentera i, a partir del juliol, els seus clients ja podran escollir entre quasi 200 establiments.

Baumert confirma que estan registrant un notable increment de les reserves per a l’estiu i per això, a la darrers setmana de juny, ja té programats 40 vols cap a destinacions del sud d’Europa, les principals són Mallorca, Eivissa, Formentera, Portugal i Xipre.

L’oferta de Norwegian

Mentrestant, l’aerolínia Norwegian també anuncia que reobre algunes rutes entre Mallorca i diferents ciutats d’Escandinàvia a partir de l’1 de juliol.

Cada setmana hi haurà dues connexions entre Palma i Oslo (dimecres i dissabte) i altres dues amb Copenhague (els mateixos dies). A més, preveuen un vol setmanal amb Estocolm els dissabtes.

 

 

17/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris