X

L’aparcament de la platja de ses Salines començarà a cobrar el primer de juliol amb una reducció de preu

El nombre de gandules minvarà entre un 40 i un 50 per cent respecte a l'any passat

24/06/2020

L’aparcament de la platja de ses Salines començarà a cobrar el primer de juliol amb una reducció de preu

L’aparcament de la platja de ses Salines, a Eivissa, començarà a cobrar el primer de juliol i el preu serà de tres euros pels cotxes i dos euros les motos, la meitat que l’any passat. Així ho ha explicat el gerent d’Ibifor, Óscar Fernández, que afegeix que afronten aquest estiu amb “restriccions de cabuda i respecte a les distàncies de seguretat”. Per exemple les gandules de la platja han de situar-se a dos metres una de l’altra. S’han de desinfectar i mudar el llençol quan es canvia d’usuari. “Són noves formes de fer feina a les quals ens hem d’anar acostumant”, explica Fernández, que assegura que les distàncies de seguretat que s’han de complir fa que el nombre de gandules a la platja de ses Salines s’hagin reduït “entre un 40 i un 50 per cent” respecte a l’any passat.

També els restaurants de la platja de ses Salines han hagut de reduir capacitat i han distanciat les taules seguint les mesures “imposades pel Ministeri de Sanitat“.

Només dos dels quatre restaurants de la platja de Migjorn de ses Salines d’Eivissa han obert de moment, i els seus responsables asseguren que per ara l’afluència de clients és escassa.

El gerent d’Ibifor explica que s’ha posat a disposició de les administracions per col·laborar. “Sé que l’Ajuntament de Sant Josep està treballant per controlar la capacitat de les platges, però no sé com i ni si ens influirà”, assegura Óscar Fernández.

24/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris