X

Els municipis prenen mesures per evitar les platges plenes per Sant Joan

L'Ajuntament de Campos tancarà la platja des de les 8 del vespre fins les 8 del dematí, però tendrà l'ajuda del Govern per tal d'evitar que hi hagi aglomeracions

20/06/2020

Els municipis prenen mesures per evitar les platges plenes per Sant Joan

La platja des Trenc rebrà atenció especial a partir de la setmana que comença dilluns per evitar les previsibles aglomeracions. Especialment en una data assenyalada: la nit de Sant Joan.

L’Ajuntament de Campos tancarà la platja des de les 8 del vespre fins les 8 del dematí, però tendrà l’ajuda del Govern per tal d’evitar que hi hagi aglomeracions. Per aquest motiu, la Conselleria de Medi Ambient hi enviarà 2 agents per ajudar a la Policia de Campos tant a controlar els accessos a Es Trenc, Ses Covetes i Sa Ràpita com per controlar que no es depassen els límits i que tothom parteix quan toca.

Aquesta mesura, reforçar la presència d’agents al Trenc, no es produirà només per Sant Joan, sinó que s’estendrà durant tot l’estiu, per evitar aglomeracions de gent i procurar que es respecten les distàncies de seguretat adients per evitar contagis per Covid-19.

20/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris