X

L’Ajuntament de Palma reobre 177 jocs infantils

Els infants hauran de mantenir la distància de seguretat o dur mascareta

22/06/2020

L’Ajuntament de Palma reobre 177 jocs infantils

Fa més de deu dies que el Govern va autoritzar els ajuntaments a obrir els jocs infantils perquè els infants hi puguin tornar a jugar. Avui, l’Ajuntament de Palma ha obert els 177 que hi ha a Ciutat, després de més de tres mesos precintats. Els nins podran fer-ne ús sempre que mantenguin la distància de seguretat o duguin mascareta i els elements que conformen aquests espais seran desinfectats cada dia.

Han hagut d’esperar a l’arribada de la “nova normalitat”, però a partir d’avui els infants de Palma poden tornar a les engronsadores i als tobogans que han estat tancats durant 90 dies. Els primers infants que s’han acostat aquest dilluns als parcs per jugar als jocs infantils ho han fet amb il·lusió, i els pares han reconegut que és un alleujament tant per als menuts com per ells, després de tres mesos sense escola i sense poder sortir massa temps al carrer.

Des de l’Ajuntament afirmen que no els han obert fins ara perquè havien de gestionar i organitzar l’augment de recursos econòmics i personals necessaris per mantenir aquestes zones desinfectades.
Als 177 jocs infantils de Palma hi ha 1.500 elements, entre engronsadores, tobogans, altres jocs, bancs i papereres.

Per jugar a aquests espais, es recomana que els infants a partir de 3 anys facin servir mascareta i es recorda que és obligatori per als nins de més de 6 anys en cas de no poder mantenir la distància de seguretat d’1,5 metres. A més, els jocs infantils disposaran d’una senyalització específica que cal seguir de les mesures de seguretat amb motiu de la Covid-19. Així mateix, es recomana a pares i tutors que els infants es facin netes les mans amb gel hidroalcohòlic abans i després de l’estona de jocs.

22/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris