X

El jove formenterer Miquel Tur guanya el concurs de cançó de Sant Joan de l’Institut d’Estudis Eivissencs

S'ha estrenat a les xarxes socials de l'entitat durant la revetlla

24/06/2020

El jove formenterer Miquel Tur guanya el concurs de cançó de Sant Joan de l’Institut d’Estudis Eivissencs

Aquesta Nit de Sant Joan, l’Institut d’Estudis Eivissencs ha estrenat en exclusiva la peça guanyadora del Concurs Cançó de Sant Joan 2020. Es tracta de ‘Foguera’, del jove formenterer Miquel Tur Torres. L’estrena s’ha produït a les xarxes socials amb el videoclip de la cançó, rodat a diferents indrets de Formentera.

Miquel Tur ha explicat a IB3 Notícies que va fer la cançó en “només quatre dies” perquè es va assabentar del concurs amb poc temps de marge a través de l’Obra Cultural Balear de Formentera. “Volia fer una cançó fresca, alegre, festiva, de les sensacions que es tenen quan comença el dia de Sant Joan”, explica Tur, que assegura que està “molt content” d’haver pogut guanyar el concurs.

Miquel Tur estudia música des dels set anys, quan va començar al Conservatori. Ara en té 19 i cursa el grau superior de guitarra a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). La cançó ‘Foguera’ és el primer single que treu com a cantautor, perquè fins ara s’havia dedicat més a la música clàssica.

El premi de l’Institut d’Estudis Eivissencs està dotat amb 1.000 euros, a més de la promoció que suposa publicitar la cançó a les xarxes socials durant la Nit de Sant Joan.

24/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris