X

La Policia de Sant Antoni avorta un intent de festa amb fogueró a Cala Gració

Els agents van interposar sis denúncies per consumir alcohol a la via pública

24/06/2020

La Policia de Sant Antoni avorta un intent de festa amb fogueró a Cala Gració

La Policia de Sant Antoni de Portmany va frustrar durant la Nit de Sant Joan un possible intent de festa a Cala Gració i va retirar un munt de branques que semblaven estar preparades per preparar un fogueró. Fonts municipals asseguren que els agents van controlar la zona des del principi i no va haver-hi senyals de celebració en tota la nit ni concentracions a les platges.

D’altra banda, els agents van interposar sis denúncies per consumir alcohol a la via pública i varen atendre onze denúncies veïnals per remors., nou en platges i passejos i dos a domicilis particulars. Els agents també van inspeccionar un local de Sant Antoni al qual van interposar una denúncia per no disposar de permís per a activitat musical.

La Policia Local de Sant Antoni va establir un dispositiu especial de seguretat en coordinació amb Protecció Civil per evitar possibles incendis o aglomeracions, especialment a platges i passejos durant la Nit de Sant Joan, que va transcórrer sense incidents.

A primera hora d’aquest dimecres s’han revisat les platges i no ha estat necessari activar el dispositiu especial de neteja perquè no es van registrar concentracions importants com en anys anteriors.

24/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris