X

Menorca rep aquest dissabte els primers tres vols internacionals després de l’estat d’alarma

Procedeixen de Luxemburg, París i Munic

25/06/2020

Menorca rep aquest dissabte els primers tres vols internacionals després de l’estat d’alarma

Menorca rebrà aquest dissabte els primers turistes internacionals des que s’han reobert les fronteres una vegada finalitzat l’estat d’alarma. El primer vol està previst a primera hora del dematí i procedeix de Luxemburg. El segon té París com a origen mentre que el tercer del dia arribarà des de Munic. Seran els primers centenars de visitants que rep l’illa, la darrera de les Balears en recuperar l’activitat turística.

Es dóna la circumstància que cap d’aquests tres vols forma part del pla pilot del Govern per atraure turistes germànics abans del previst. L’únic vol contemplat en aquest pla arriba l’endemà, diumenge, tot i que el BOE havia publicat erròniament que també aterraria dissabte.

Aquestes primeres tres rutes amb l’estranger són el tret de sortida a una temporada del tot inusual, marcada per la crisi sanitària. En les properes setmanes Menorca duplicarà el nombre de connexions. Segons ha explicat la presidenta del Consell Insular, Susana Mora, a IB3 Ràdio, es passarà dels manco d3 20 vols setmanals que hi ha actualment a pràcticament 40. Una xifra que s’incrementarà a mesura que avancin els dies.

No obstant, el principal mercat per a l’illa, el britànic, continua aturat. El Govern de Boris Johnson manté la quarantena per accedir al país, però segons publiquen alguns mitjans, estaria contemplant habilitar corredors a partir del 4 de juliol aixecant aquesta quarantena. Una mesura similar a la que ha pres el Govern balear amb Alemanya.

25/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris