X

El Consell de Menorca impulsa una campanya per perdre la por al transport públic

L'illa ha perdut el 95% dels usuaris durant la pandèmia sanitària

26/06/2020

El Consell de Menorca impulsa una campanya per perdre la por al transport públic

Menorca ha perdut el 95% dels usuaris de transport públic durant la pandèmia sanitària. Per recuperar-los, el Consell posa en marxa una campanya que publicita els autobusos com a mitjà de transport segur contra el coronavirus. Les línies amb les urbanitzacions es reprendran progressivament depenent de la demanda.

Són imatges de la campanya ‘Ens mou la teva seguretat’, que posa en marxa el Consell de Menorca per impulsar el transport públic, que durant la pandèmia ha quedat gairebé sense cap usuari. L’objectiu és trencar la por de pujar a l’autobús per mor de la Covid-19. Per això els vehicles es desinfecten, han instal·lat mampares al voltant del conductor i els usuaris han d’accedir als cotxes amb mascareta.

A més, des de dimecres fins al 30 de setembre es torna a restringir l’accés amb vehicle privat fins a Favàritx i les platges de la zona i es torna a posar en marxa l’autobús amb 6 freqüències diàries. Avui ja ha entrat en funcionament l’aparcament que s’ha fet a les antigues bateries militars amb capacitat per a 200 vehicles i 3 autobusos.

El juliol es reprendran progressivament les línies estivals cap a les urbanitzacions, per exemple fins Sa Mesquida

Però la pandèmia retardarà el concurs que ha d’adjudicar de nou el servei de transport públic de l’illa, a més línies i freqüències

26/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris