X

Emotiu homenatge a la Llotja de Palma a les víctimes del coronavirus

Es van encendre 226 espelmes en memòria dels que no han superat la malaltia

27/06/2020

Emotiu homenatge a la Llotja de Palma a les víctimes del coronavirus

El divendres capvespre tingué lloc a la llotja de palma l’acte d’homenatge institucional a les 226 víctimes de la COVID-19 a Balears i al personal sanitari. El poguereu seguir en directe aquí a IB3. Un acte sobri i sense discursos al qual assistiren autoritats, representants de la societat civil, familiars de les víctimes i treballadors sanitaris.

Victoria Expósito és una de les vícitmes de la COVID-19 que el divendres pogué a la fi honorar la mort de son pare a l’acte institucional d’homenatge a les víctimes de la COVID-19. Ahir en un emotiu acte a la Llotja, ella junt a altres dos familiars d’afectats encengué 5 de les 226 espelmes disposades davant l’escenari en què també es descobrí aquesta placa en memòria dels que no pogueren superar la malaltia.

Maria del Mar Bonet juntament a Toni Cuenca posaren la banda sonora a l’acte amb la cançó “Joan, d’on vens”. Després, un pacient que superà la malaltia i dos familiars de víctimes entregaren rams als professionals sanitaris i es recordà els col·lectius que han mantingut els serveis essencials.

No hi hagué discursos ni aplaudiments, només la narració de la periodista Olivia Navarro. A l’acte encapçalat per la presidenta Francina Armengol, hi assistiren també tots els membres de Govern, representants de les institucions, de tots els partits polítics i societat civil. L’homenatge acabà amb un minut de silenci i amb la música del cant dels ocells.

27/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris