X

Els passatgers dels primer vol internacional se senten segurs amb les mesures sanitàries

La diferència en els protocols entre països fa que el control a l'arribada s'allargui més del que és habitual

27/06/2020

Els passatgers dels primer vol internacional se senten segurs amb les mesures sanitàries

El vol de Transavia procedent de París aterrava a l’aeroport de Menorca a les 3 i vint del capvespre de dissabte, gairebé una hora i mitja més tard del que estava prevista causa dels requisits sanitaris a l’aeroport d’Orly. La majoria dels primers passatgers internacionals tenen segona residència a l’illa, però també són turistes que fan el seu primer viatge després del confinament i trien un lloc tranquil.

Han explicat que durant tot el viatge s’han sentit segurs amb les mesures sanitàries, tant a l’aeroport d’origen com a l’arribada, tot i que els ha suposat sortir més tard del que pensaven de la terminal.

El Consell tranquil·litza la població i recorda que les accions turístiques s’estan acordant amb regions que tenen una situació sanitària similar.

A les 6 del capvespre ha aterrat el vol d’Iberia procedent de Munic, fruit d’una campanya de comàrqueting ja prevista. Diumenge migdia s’espera l’arribada d’un vol de Zuric de la línia Edelweiss i al capvespre un altre de Düsseldorf, aquest darrer acordat amb la companyia Eurowings dins el pla pilot de Balears com a corredor turístic segur.

27/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris