X

Més de la meitat dels allotjaments de Menorca obriran la primera quinzena de juliol

Ashome negocia amb aerolínies i touroperadors per aconseguir reserves fins al 30 de novembre

29/06/2020

Més de la meitat dels allotjaments de Menorca obriran la primera quinzena de juliol

A Menorca està previst que obri aquest estiu el 30 per cent de la planta hotelera. 131 establiments dels 397 associats a Ashome figuren al catàleg d’allotjaments disponibles que la patronal ha publicat per informar els turoperadors. L’augment dels darrers dies s’ha produït gràcies a la pròrroga dels ERTOS, que ha animat molts empresaris a posar en marxa els seus establiments.

L’agroturisme de luxe Menorca Experimental és un dels primers de Menorca que ha obert les seves portes, el passat 25 de juny. Inaugurat l’any passat a mitja temporada, enguany tampoc no ha pogut començar a fer feina a l’abril com tenien pensat, però des de fa tres setmanes, les reserves no aturen d’arribar. Amb 43 habitacions, esperen molts clients francesos i anglesos, però enguany també molts visitants espanyols.

Precisament l’allargament de la temporada és la lluita actual de l’Associació hotelera de Menorca. Estan organitzant trobades bilaterals amb turoperadors i aerolínies per d’aquí a dues setmanes per tal d’aconseguir reserves fins al 30 de novembre.

 

 

29/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris