X

L’Atlètic Mercadal fitxarà una jugadora de tancament i una pivot de fora per jugar a la Segona Divisió de futsal

El director tècnic Manuel Pérez Belda confirma que el català Josep Salido seguirà d'entrenador

30/06/2020

L’Atlètic Mercadal fitxarà una jugadora de tancament i una pivot de fora per jugar a la Segona Divisió de futsal

L’Atlètic Mercadal ha passat a ser el referent del futbol sala femení a Balears, amb el seu ascens a la Segona Divisió. Un increment notable del pressupost i la contractació de jugadores de fora de l’illa són les premisses amb les quals fa feina l’àrea esportiva, que assumeix el repte amb una gran motivació.

L’Atlètic Mercadal jugarà a la categoria de plata nacional, després d’acceptar l’ascens proposat per la Federació com a primer classificat de Menorca, quan la pandèmia per la COVID-19 va obligar a suspendre la competició. Una invitació que va rebutjar l’any passat.

El club fundat fa cinc anys ha aixecat quasi tots els títols possibles durant aquest temps. L’estrena a la Segona Divisió suposa un salt important en l’àrea econòmica; en l’àmbit esportiu, el català Josep Salido seguirà com a entrenador i la confecció de la plantilla té un full de ruta clar. El director tècnic Manuel Pérez Belda ha anunciat que fitxaran de fora una jugadora de tancament i una pivot.

Importar qualitat i experiència per a un debut, a una categoria superior, que només permet pensar en un objectiu. Tot i que està per confirmar, el Mercadal quedaria enquadrat al Grup 2, amb els equips de Catalunya, València i Aragó.

30/06/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris