X

Reobren 16 hotels a Palma

A tot Mallorca es preveu l'obertura del 40% de la planta hotelera el juliol

01/07/2020

Reobren 16 hotels a Palma

Magaluf encara dorm en aquesta temporada atípica, però comença, a poc a poc, a despertar-se. Avui que encetam juliol, ha obert en aquesta zona turística el primer hotel de la companyia Meliá a Mallorca. És un dels pocs establiments hotelers que obre portes en aquesta zona. Els turistes feien coa a la recepció aquest dematí per registrar-se, amb hàbits que, a partir d’ara, començaran a ser habituals. Alguns, clients fidels de l’hotel, que han volgut ser els primers a tornar a la seva destinació predilecta. Aproximadament, el 60% dels turistes d’aquest hotel és britànic, però també, donada l’excepcionalitat de la situació, se’n veuen d’altres nacionalitats.

La resta d’hotels de Melià de les Illes s’aniran obrint a mesura que els establiments de la cadena es vagin ocupant al 50% o 60%. A tota l’illa de Mallorca, ahir només hi havia 50 hotels oberts de 800. I a tot Mallorca, a finals d’aquest mes, es preveu l’obertura del 40% de la planta hotelera.

A la platja de Palma, per exemple, durant el juliol s’aniran obrint una seixantena d’hotels, fins arribar al 54% dels establiments turístics d’aquesta zona. Si parlam de turisme urbà, a Palma només avui obren 16 hotels. Un d’ells és el Jaume III, de la cadena HM. Aquest grup en té una dotzena a Mallorca, i el de Ciutat és el segon que obre. Els seus responsables ho fan amb esperança, però també amb incertesa.

Els preus, això sí, s’han ressentit. Al Jaume III, venen l’habitació al voltant de 120 euros, aproximadament la meitat del que pagaven els turistes al juliol de l’any passat.
A Palma també n’obren avui d’altres com l’Hotel Brondo, Es Príncep i El Puro. L’Associació hotelera de Palma preveu que, a final d’aquest mes, obriran la meitat dels hotels de la ciutat.

01/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris