X

Una denúncia del PP per la cessió il·legal d’un solar municipal provoca la dimissió del regidor de SOM Es Castell Gonçal Seguí

Per a SOM es tracta d'un "error administratiu", però des del PP estudien ja si se'n poden derivar responsabilitats en l'àmbit judicial

03/07/2020

Una denúncia del PP per la cessió il·legal d’un solar municipal provoca la dimissió del regidor de SOM Es Castell Gonçal Seguí

El regidor de SOM Es Castell, Gonçal Seguí, ha presentat la seva dimissió. Al darrer plenari, el Partit Popular va denunciar la cessió il·legal d’un solar municipal a un particular, amb l’autorització verbal del representant de SOM. L’agrupació d’electors admet l’error administratiu…. Però per al PP, podria ser més que un error… Ja n’estudien les possibles conseqüències legals.

La renúncia de Gonçal Seguí coincideix amb les dels regidors socialistes Jordi Vidal i Salvador Moragues, per motius personals. La dimissió de Seguí es produeix dies després que el PP denunciés la cessió il·legal a un particular d’aquesta parcel·la municipal, situada al costat de la planta desnitrificadora, com a espai per pasturar. Una cessió que Seguí va fer de manera verbal.

L’agrupació d’electors ha explicat que la decisió s’ha pres per coherència i responsabilitat política, i no han deixat passar l’ocasió de carregar contra el Partit Popular.

L’escenificació de les renúncies s’ha volgut fer en una imatge d’unitat. Per a la batlessa, en cap cas no es pot parlar de crisi de govern. Tot i que a SOM entenen que es tracta d’una simple falta administrativa, al Partit Popular no ho tenen tant clar. La cessió, insisteixen, està fora de la llei.

Ana Til i Pedro Sánchez entraran a l’Ajuntament per ocupar les dues vacants del PSOE, mentre que Maria Álvarez o, si fos el cas, Inma Paltor ocuparien l’escó deixat per Gonçal Seguí.

03/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris