X

Un jove viatja de Barcelona a Eivissa per motius d’oci després d’haver donat positiu per coronavirus

Està acusat d'un presumpte delicte contra la salut pública

04/07/2020

Un jove viatja de Barcelona a Eivissa per motius d’oci després d’haver donat positiu per coronavirus

L’equip de rastreig de la conselleria de Salut ha iniciat l’estudi per localitzar a les persones que han pogut estar en contacte amb el jove, que ha ingressat a última hora d’aquest matí en la planta de Medicina Interna F de l’Hospital Can Misses, on es troben aïllats els pacients ingressats per la COVID-19.

El jove presentava símptomes de coronavirus des del 20 de juny. Sis dies després, el 26 de juny, la PCR que se li havia fet va donar positiu, motiu pel qual havia de romandre en aïllament al seu domicili. Tres dies després, el 29 de juny, decideix viatjar de Barcelona a Eivissa, segons les dades del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries, organisme depenent del ministeri de Sanitat.

Aquest divendres, l’organisme va informar a Salut Pública, depenent de la conselleria de Salut, que l’individu es trobava a Eivissa, des d’on finalment ha estat traslladat a l’hospital. L’home, que ha viatjat a Eivissa per motius d’oci i que es trobava allotjat a casa d’uns amics, està acusat d’un presumpte delicte contra la salut pública.

04/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris