X

Sóller aposta pel turisme francès amb la connexió marítima amb Toló

Els hotelers pensen que l'ocupació arribarà a un 80 per cent pel setembre

05/07/2020

Sóller aposta pel turisme francès amb la connexió marítima amb Toló

Amb els vaixells de Corsica Ferries, que també fan aturada a Ciutadella, arriba un turisme familiar.

Els hotelers de Sóller i del Port de Sóller han rebut amb optimisme el restabliment de la connexió marítima amb Toló, al sud de França. El turisme francès hi és tradicional, a la Vall de Sóller, però amb la ruta que ofereix Corsica Ferries, també hi arriben turistes de països com Alemnya, Bèlgica o els Països Baixos. Segons el president de l’Associació Hotelera de Sóller, Lluís Rullan, esperen que “aquesta connexió faci augmentar l’ocupació, que ara mateix és d’un 25 per cent”. “Pensam que el mes d’agost el percentatge arribarà al 80 per cent. Aquest vaixell és una bona oferta per embarcar-se des de centreeuropa amb el cotxe i gaudir de Mallorca d’una manera diferent”, ha explicat Rullan,

Segon un dels responsables de l’hotel Es Port, Toni Montis, “les previsions en diuen que el mes de setembre i el mes d’octubre seran bons, i que arribarem a un 80 per cent de l’ocupació”. “Al nostre hotel, ara mateix, no hi ha gaire diferència entre l’ocupació durant el cap de setmana i els dies feiners”, diu aquest hoteler.

El parer de la majoria d’hoteles i restauradors és que, ara per ara, les diferències entre dies feiners i caps de saetmana sónmolt grosses. “Els dissabtes i diumenges omplim, però entre setmana la cosa és diferent”, explica Anaïs Perrotte.

 

05/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris